Azteka tortiljapitsa

Tortiljapitsa on lihtne, kiire ja maitsev. On kerge aru saada, miks Azteka ehk asteekide pitsa on üks kõige populaarsemaid pitsasid. See on singi ja juustuga pitsa, millele annavad tagasihoidliku teravuse jalapenod ja terav tacokaste.

Приготовление:

  1. Eelkuumuta ahi temperatuurile 250 °C.
  2. Viiluta suitsusink.
  3. Määri igale tortiljale umbes 2 supilusikatäit pitsakastet ning kata riivjuustuga. Seejärel laota pitsale sink, jalapenod ja natuke tacokastet.
  4. Aseta pitsad küpsetuspaberile ja küpseta 5–8 minutit, kuni juust on sulanud ja pitsa on kuldpruun.
  5. Raputa pitsakatteid pitsadele ja serveeri rukolaga.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
100 g – Maasuitsusink
1 tk – Santa Maria Jalapeno roheline
1 tk – Santa Maria pizza tortilla
3.50 dl – Riivjuust
4 spl – Santa Maria Taco kaste terav
1.50 dl – Tomatikaste