Enchilada seentega

Kreemjas lihavaba täidis ja krõbe välispind teevad sellest suurepärase enchilada! Serveeri külma hapukoorega.

Приготовление:

1.Eelkuumuta ahi temperatuurile 200 °C. 2.Viiluta seened. Haki sibul ja viiluta kapsas. 3.Pruunista seened, sibul ja kapsas õlis. 4.Sega omavahel salsa, maitseainesegu ja pool juustust. 5.Vala pool kastmest köögiviljadele ja lase umbes 2–3 minutit rahulikult keeda. 6.Jaota segu tortilladele, keera rulli ja aseta võitatud ahjuvormi, liitekoht allpool. 7.Vala ülejäänud kaste rullidele ja puista peale ülejäänud juust. 8.Küpseta enchiladasid umbes 10 minutit. Serveeri hapu

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
3 dl – Riivjuust
500 g – Seened
1 tk – Santa Maria Maisitortilla
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu
0.50 tk – Savoi kapsas
2 spl – Õli
1 tk – Santa Maria Chunky salsa
1 tk – Sibul