Avokaadosupp

Mõnusalt kreemine ja kergelt vürtsikas avokaadosupp, mida serveeritakse maisi ja terava tšillikastmega

Приготовление:

1.Prae sibul, küüslauk ja roheline tšilli suures kastrulis õlis laskmata neil pruunistuda. 2.Lisa vesi, puljong ja crème fraiche. Lase keema tõusta. 3.Poolita avokaado, eemalda kivi ja koor. Lõika väikesteks tükkideks. 4.Lisa avokaado supile ja püreesta saumikseriga. 5.Lisa laimimahl, sool ja pipar. 6.Garneeri supp maisi, avokaado, murulaugu, tilga oliivõli ja terava tsillikastmega.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
1 tk – Laim
1 dl – Creme fraiche
0.50 tl – Santa Maria sool
1 tk – Tšillipipar roheline
1 spl – Oliiviõli
7 dl – Vesi
5 g – Küüslauk
2 spl – Köögiviljapuljong
3 g – Must pipar
4 tk – Avokaado
0.50 tk – Sibul
Serveerimiseks
1 spl – Koriander värske
1 tk – Avokaado
1 tk – Santa Maria terav tšillikaste