Pad Thai

Pad Thai on üks kõige klassikalisemaid Tai roogasid. See on mahe vokiroog riisinuudlite, muna ja kapsaga, lisaks vürtsikas kaste.

Приготовление:

  1. Keeda nuudleid vastavalt pakendil toodud juhistele.
  2. Pruunista kanaribad õlis.
  3. Lisa viilutatud kapsas ja porgand, prae 1–2 minutit kõrgel kuumusel.
  4. Tee pannil ruumi ja prae muna panni keskosas, aeg-ajalt segades.
  5. Lõika nuudlid suupärasteks, lisa need koos kastmega vokile. Sega kiiresti, kuni kõik on soe.
  6. Sega juurde suurteks tükkideks hakitud maapähklid ja serveeri.

Nipid ja soovitused

  • Kaunista laimiviilude ja koriandriga. Või miks mitte asendada kanaliha sama hulga kanahakklihaga? Küpseta samal viisil.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
1 tk – Porgand
300 g – Kapsas
400 g – Broilerifilee
2 spl – Õli
1 tk – Muna
0.50 tk – Riisinuudlid
1 tk – Santa Maria vokikaste
1 dl – Soolatud maapähklid