Lõhetaco kinoa ja avokaadokastmega

Mahlasele lõhele, siidisele avokaadokastmele ja põnevale kinoale annab lõppviimistluse värske koriander

Приготовление:

  1. Eelsoojenda ahi 200 °C..2.Maitsesta kala maitseaineseguga ja pane õliga määritud küpsetusnõule.
  2. Küpseta ahjus 15-20 minutit. Rebi küpse lõhe kahe kahvliga tükkideks.
  3. Keeda kinoa vastavalt pakendil olevatele juhistele.
  4. Haki tomat ja koriander ning sega kinoa ja veega. Pigista sisse laimimahl.
  5. Blenderda kõik kastme koostisosad ühtlaseks kastmeks.
  6. Soojenda tacotaskud ahjus. Täida need kinoasegu, lõhe ja kastmega. Garneeri koriandriga.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
2 tk – Tomat
1 tk – Laim
1 tk – Santa Maria Taco taskud
1 spl – Õunaäädikas
2 tk – Avokaado
1 tl – Santa Maria sool
1 tk – Santa Maria Jalapeno roheline
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu
4 spl – Koriander värske
200 ml – Kinoa
3 spl – Õli
400 g – Lõhefilee