Kana-quesadillad ananassisalsaga

Quesadillad on populaarne Mehhiko roog. Need koosnevad maitsvate täidiste ja juustuga tortiljadest, mida praetakse pannil, kuni juust on sulanud. Selles retseptis on tortiljad täidetud kanaliha, ananassisalsa, sibulate, juustu ja koriandriga. Serveerituna värske salati, praetud roheliste ubade ja küüslaugukastmega.

Приготовление:

1.Aseta kanafileed praepannile ja lisa fajita maitseainesegu. 2.Prae kana keskmisel kuumusel umbes 3 minutit igalt küljelt, kuni see on läbi küpsenud ja kenasti pruun. 3.Lõika fileed õhukesteks viiludeks ja aseta tortiljale koos riivitud juustu, ananassisalsa, viilutatud roheliste sibulate ja hakitud koriandriga (täidisest piisab 8 tortilja jaoks). 4.Voldi tortilja poolkuukujuliseks ja prae keskmisel kuumusel mõlemalt küljelt, kuni juust on sulanud ja tortilja kuldpruun. 5.Sega õli kausis roheliste ubadega. 6.Prae ube ja maitsesta soolaga. Aseta salat kaussi ja pressi sellele laimimahla ja kata roheliste ubadega. 7.Lõika kõik quesadillad pooleks ja aseta taldrikule. 8.Serveeri salatiga.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
1 tk – Santa Maria Ananassi salsa
1 tk – Roheline sibul
1 spl – Koriander värske
2 spl – Õli
400 g – Riivjuust
150 g – Aedoad värske
1 tk – Nisutortilla
1 tk – Santa Maria Fajita maitseainesegu
1 tk – Laim
1 tk – Broilerifilee
150 g – Lollo rosso salat