Категории
Satay-kana
Kana- ja kalkunifilee kasuks räägib kindlasti selle vähene rasvaprotsent. Seetõttu tasub linnuliha kindlasti oma menüüs hoida. Kui ideid valmistamiseks juba napib, siis proovi satay-kana, mis on kergelt eksootilise maitsenoodiga.
Приготовление:
- Sega marinaadi ained kokku.
- Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks ning aseta need marinaadi maitsestuma vähemalt tunnikeseks.
- Seejärel aseta liha varda otsa ning grilli kanalihatükid küpseks.
- Kastme valmistamiseks riivi ingver.
- Sega kõik komponendid (va laimimahl) omavahel kokku ning kuumuta pannil vaiksel tulel 5-8 minutit.
- Kõige viimasena lisa maitse järgi laimimahla. Serveeri kastet koos grillitud kanalihaga.
KoostisosadПорции:4 порции
Marinaad
1 tk – Küüslauguküüs
1 tl – Koriandriseemned tera
1 tl – Pruun suhkur
1 tl – Austrikaste
1 tl – Kurkum
Kaste
10 g – Ingver
1 spl – Sojakaste
1 tk – Laim
0.50 tl – Cayenne pipar
100 g – Santa Maria Kookospiim
75 g – Maapähklivõi