Satay-kana

Kana- ja kalkunifilee kasuks räägib kindlasti selle vähene rasvaprotsent. Seetõttu tasub linnuliha kindlasti oma menüüs hoida. Kui ideid valmistamiseks juba napib, siis proovi satay-kana, mis on kergelt eksootilise maitsenoodiga.

Приготовление:

  1. Sega marinaadi ained kokku.
  2. Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks ning aseta need marinaadi maitsestuma vähemalt tunnikeseks.
  3. Seejärel aseta liha varda otsa ning grilli kanalihatükid küpseks.
  4. Kastme valmistamiseks riivi ingver.
  5. Sega kõik komponendid (va laimimahl) omavahel kokku ning kuumuta pannil vaiksel tulel 5-8 minutit.
  6. Kõige viimasena lisa maitse järgi laimimahla. Serveeri kastet koos grillitud kanalihaga.

KoostisosadПорции:4 порции

Kaste
10 g – Ingver
1 spl – Sojakaste
1 tk – Laim
0.50 tl – Cayenne pipar
100 g – Santa Maria Kookospiim
75 g – Maapähklivõi
Marinaad
1 tk – Küüslauguküüs
1 tl – Koriandriseemned tera
1 tl – Pruun suhkur
1 tl – Austrikaste
1 tl – Kurkum