Läätse bolognese

Kerge lihavaba variant kõikidele bolognese-kastme austajatele. Serveeri seda rooga meelepärase lisandiga – kartul, riis, tatar või ahjuköögiviljad sobivad selleks imeliselt!

Приготовление:

1.Keeda läätsed soolaga maitsestatud vees valmis ning nõruta (ära üleliia pehmeks keeda)! 2.Haki sibul ning kuumuta pannil õlis. 3.Koori ja viiluta porgandid ning lisa sibulale. Kuumuta segu läbi ning seejärel lisa pannile riivitud suvikõrvits. Lisa segades paprikapulber. 4.Seejärel vala pannile tomatipasta ja puljong ning hauta madalal kuumusel ca 15-20 min ehk seni, kuni porgand on pehme. 5.Seejärel sega juurde keedetud läätsed ning lase kuni serveerimiseni kaane all seista (väljalülitatud pliidikuumusega).

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
2 dl – Punased läätsed
1 tk – Sibul
4 tk – Porgand
250 g – Suvikõrvits
2 tl – Paprika jahvatatud
400 g – Tomatipasta
2 dl – Lihapuljong
3 g – Sool
3 g – Must pipar