Talupojasupp suitsulihaga

Talupojasupp ei ole midagi peenet ja uhket, kuid see-eest on see maitsev ja kodune! Sellesse suppi on lisatud ohtralt köögivilju ning rasvaäärega suitsuliha – viimane aitab lihtsasti maitsestada suppi. Lisaks, kui sul on külmkapis leidumas eelmise päeva lõuna- või õhtusöögist järelejäänud keedetud riisi, kruupi, tatart või mõnda muud seesugust, siis lisa see samuti supile!

Приготовление:

1.Haki sibul ning prae potis õlis pehmeks, lisa vesi. 2.Seejärel lisa suitsuliha (terve tükina), loorberilehed, till ning maitsesta helde käega soola ja pipraga. 3.Aja vesi kiirelt keema ning seejärel lase madalal kuumusel vaikselt supil podiseda. 4.Koori ja tükelda porgandid ning lisa supile. Seejärel toimi sama ka kaalika ja kartulitega ning lisa supile. 5.Kõige viimasena lisa supile tükeldatud kurgid. Keeda suppi seni, kuni köögiviljad on pehmed. 6.Vahepeal tõsta lihatükk supist välja, tükelda ning lisa tagasi suppi. Soovi korral võid supile selle valmides lisada juurde ka keedetud tatart või muud sarnast! Vajadusel maitsesta.

Nipid ja soovitused

Köögiviljad on keskmise suurusega ja koorimata!

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
1 tk – Sibul
1 L – Vesi
300 g – Suitsuliha
3 spl – Till värske
3 g – Sool
3 g – Must pipar
2 tk – Porgand
300 g – Kaalikas
3 tk – Kartul
1 tk – Marineeritud kurk