Kana-seenepirukas

Piruka jaoks leidub kõhus alati ruumi! Eriti veel siis, kui sellel on eriti maitsev kate.

Приготовление:

1.Tükelda kanaliha ning prae pannil, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kana kõrvale. 2.Haki sibul ning prae samal pannil õlis umbes minut aega. Lisa puhastatud seened ning prae koos sibulaga klaasjaks. Seejärel lisa pannile kanatükid, vajadusel maitsesta. 3.Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. 4.Tee noaga 2 cm kauguselt äärtest sisselõige (jättes taina täienisti läbi lõikamata). 5.Laota peale (ääred jäta 2cm ulatuses vabaks) praetud segu ning raputa peale juust. 6.Klopi muna hapukoorega lahti ja vala pirukale. 7.Küpseta 200 kraadi juures seni, kuni pirukas on pealt kuldne.

KoostisosadПорции:8 порции

Koostis
500 g – Pärmi- lehttaigen
200 g – Broilerifilee
0.50 tk – Sibul
200 g – Kukeseen värske
100 g – Riivjuust
1 tk – Muna
200 g – Hapukoor
3 g – Sool