Lihtne kartuligratään

Mõnusalt juustune kartulivorm, mille valmistamiseks on vaja vaid komponendid kokku segada. Kogu ülejäänud töö teeb ära ahjukuumus! Sobib söömiseks iseseisva roana!

Приготовление:

1.Koori kartulid ning lõika need õhukesteks viiludeks. 2.Pane kaussi ning lisa segades juurde hapukoor ja kohvikoor. 3.Seejärel lisa ülejäänud komponendid ning maitsesta. 4.Laota kogu segu ahjuvormi ning küpseta 200 kraadi juures fooliumiga kaetult 1 tund, seejärel eemalda foolium ning küpseta veel 30-40 minutit.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
3 L – Sool
1 spl – Maitseroheline
50 g – Parmesan
3 dl – Kohvikoor
3 g – Must pipar
1 tk – Küüslauguküüs
100 g – Riivjuust
1 kg – Kartul
50 g – Hapukoor