Šokolaadi-toorjuustukreem

See magustoit on midagi head, midagi tummist ja midagi pahelist. Sobitub hästi tassikese hea kohviga!

Приготовление:

1.Sulata šokolaaditükid vesivannil. 2.Sega toorjuust maapähklivõiga ning lisa seejärel segades hapukoor. 3.Lisa segades juurde sulatatud šokolaad ning kõige viimasena lisa brändi. 4.Jaota magustoit meelepärastesse klaasidesse/tassidesse ning lase külmkapis taheneda vähemalt pool tundi. 5.Vahetult enne serveerimist raputa peale meelepäraseid lisandeid (moosi, šokolaadi, marju, kommipuru vms)

Nipid ja soovitused

Võid seda magustoitu serveerida ka pisikestest pitsidest, sellisel juhul jagub sellest magustoidust umbes 10-le. Magustoidu võid valmis teha juba eelmisel päeval!

KoostisosadПорции:8 порции

Koostis
75 g – Tume šokolaad
150 g – Toorjuust
100 g – Hapukoor
3 spl – Brändi
50 g – Maapähklivõi