Taipärane kalasupp

Parajalt vürtsikas ning mõnusalt kookosene supp, millest võib lihtsalt sõltuvusse jääda!

Приготовление:

1.Keeda riis soolaga maitsestatud vees, nõruta ja jäta ootele supi valmimise ajaks. 2.Haki sibul ning prae potipõhjas klaasjaks, lisa ingver ja karripasta. 3.Kuumuta hetk keskmisel kuumusel ning lisa kookospiim, puljong ja hakitud koriander. 4.Lõika kalafilee paraja suurusega tükkideks. 5.Lisa supile ning kuumuta keskmisel kuumusel 8-10 minutit ehk kuni kala on valmis. Lisa keedetud riis ja krevetid, maitsesta soola ja laimimahlaga ning serveeri kohe. 6.Kui supp tundub liiga paks, siis lisa pisut keevat vett.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
70 g – Pikateraline riis
3 g – Sool
1 tk – Sibul
2 spl – Ingver
2 spl – Karripasta roheline
400 g – Santa Maria kreemjas kookospiim
1 L – Köögiviljapuljong
1 spl – Koriander värske
400 g – Vikerforellifilee
400 g – Krevetid kooritud
2 spl – Laimimahl