Kaneeline pidusai

Pidusai on iga peolaua krooniks. Olemuselt mahlane ja pehme ning mõnusa kaneelitäidisega!

Приготовление:

1.Kuumuta piim käesoojaks ehk umbes 37 kraadini. Hõõru pärm koos suhkru ja soolaga ühtlaseks. Vala segades juurde piim. Lisa segades juurde jahu ja seejärel pehme või. Sõtku kuni tainas käte ja kausi küljest lahti lööb. Lase taignal 50 kraadises ahjukuumuses kerkida umbes 20-30 minutit. Täidise valmistamiseks sega komponendid omavahel ühtlaseks. 2.Kerkinud tainas pane jahusele lauale ning sõtku kergelt lahti. Seejärel rulli tainas piklikuks lapiks. Määri peale võitäidis ning rulli tainas pikemast servast kokku. Seejärel lõika saadud rull pikuti pooleks ning põimi neid juppe üksteisest üle tõstes. 3.Tõsta kokkupõimitud sai küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit. Pärast küpsetamist piserda sai kergelt veega üle. Jahtunud kringli võid üle niristada sulatatud šokolaadi ja pähklipuruga või raputada lihtsalt tuhksuhkrut peale.

KoostisosadПорции:10 порции

Täidis
100 g – Või
100 g – Suhkur
10 g – Kaneel jahvatatud
Taigen
2.50 dl – Piim
25 g – Pärm
100 g – Suhkur
4 g – Sool
500 g – Nisujahu
90 g – Või