Lihavaba rassolnik

Lihavaba rassolnik

Приготовление:

1.Keeda kruubid soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta. 2.Koori ja tükelda/viiluta köögiviljad. Seejärel kuumuta pannil õlis sibulatükid, porruviilud ja porgand kergelt läbi, lisa puljong ja kartul ning lase keema tõusta. 3.Seejärel keeda keskmisel kuumusel seni, kuni köögiviljad on pehmed. Lisa kurgitükid, kruubid ja herned ning kuumuta veel paar minutit. 4.Maitsesta lõplikult ning serveeri hapukoore ja hakitud tilliga!

Nipid ja soovitused

Serveerimiseks: hapukoort ja tilli

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
75 g – Odrakruubid
1 tk – Sibul
1 tk – Porrulauk
2 tk – Porgand
4 tk – Kartul
1 tk – Marineeritud kurk
1 L – Lihapuljong
75 g – Külmutatud herned
3 g – Sool
3 g – Must pipar