Küpsise kräsupea

Lihtne ja traditsiooniline kook sobib emadepäevaks magusalauale imeliselt. Selle küpsisekoogi võlu peitub selles, et lõpptulemusena valmib teada tuntud kräsupeakook, kuid ilma küpsetamisvaevata! Seetõttu sobib see kook ka lastele valmistamiseks!

Приготовление:

1.Põhja jaoks purusta küpsised ühtlasemaks massiks, lisa sulatatud või ning sega ühtlaseks. Suru küpsisesegu lahtikäiva koogivormi (Ø20cm) põhjale. Määri peale moos. 2.Täidise jaoks tükelda küpsised ning sega kokku hapukoorega. 3.Laota segu vormi ning aseta jahedasse. 4.Katte jaoks kuumuta koor potis keemiseni, lisa šokolaaditükid ning lase neil sulada. Seejärel sega ühtlaseks. Vala šokolaadikaste koogile ning lase koogil maitsestuda vähemalt 6 tundi. Katte võid valmistada ka serveerimise päeval!

KoostisosadПорции:10 порции

Põhi
1 tk – Täidisega küpsised
2 spl – Või
Täidis
150 g – Pohlamoos
500 g – Klassikalised küpsised
Kate
50 g – Kohvikoor
50 g – Tume šokolaad