Lihtne sealihavokk köögiviljadega

Erinevad vokiroad on mõnusad mugavustoidud, mida lihtne kiirel ajal valmistada. Vaja on toorained vaid ette valmistada ning seejärel pannil kiirelt vokkida. Võimalusel kasuta spetsiaalset vokkpanni, selle puudumisel võid aga roa valmis teha ka tavalisel pannil.

Приготовление:

  1. Lõika sealiha väikesteks tükkideks. Sega marinaadi ained omavahel ning pane liha sellesse maitsestuma ca 20 minutiks.
  2. Keeda munanuudlid soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta. Koori ja haki ingver ning küüslauk tükkideks ning lõika paprika ribadeks. Porgand koori ning lõika sellest (julienne-lõikuriga) peened ribad või tükelda noaga ribadeks.
  3. Kuumuta pannil pisut õli ning voki pannil sealihatükke paar minutit. Poole pealt lisa ka marineerimisvedelik. Seejärel tõsta pannilt. Kuumuta pannil veel pisut õli ning voki pannil ingverit ja küüslauku. Kuumuta läbi ning lisa neile seltsi paprika, suhkruherned ja porgandiribad. Kuumuta paar minutit ning lisa sealiha ning puljong, kuumuta minutijagu ning lisa siis munanuudlid.
  4. Sega läbi, lisa sojakaste, maitsesta ning serveeri!

KoostisosadПорции:4 порции

Marineeritud sealiha
200 g – Sealiha
1 spl – Hele sojakaste
1 spl – Oliiviõli
1 spl – Riisiäädikas
3 g – Must pipar
Koostis
150 g – Munanuudlid
1 tl – Ingver
1 tk – Punane paprika
75 g – Suhkruhernes
1 dl – Lihapuljong
1 spl – Hele sojakaste
3 g – Sool
3 g – Must pipar
1 tk – Porgand