Kiire kikerhernesalat

Selle salati saad kiirelt enne sööma asumist kokku segada. Kikerhernesalat sobib imehästi grillitud liha kõrvale lisandiks või söömiseks iseseisva salatina. Samuti võid salati tortilja sisse peita ning vrapina seda serveerida!

Приготовление:

  1. Loputa kikerherned voolava vee all korralikult läbi, nõruta.
  2. Lõika kurk julienne-lõikuri abil ribadeks. Lõikuri puudumisel võid kurgi ka lihtsalt tükeldada.
  3. Viiluta redised, tükelda paprika ja haki till.
  4. Pane nüüd kõik salatikomponendid kaussi ning sega kergelt.
  5. Ühenda kastme komponendid omavahel ning nirista pisut salatile – ära kogu kastet ära kasuta, vaid serveeri seda salati kõrvale, nii saavad sööjad ise vajadusel kastet juurde lisada! Serveeri.

KoostisosadПорции:4 порции

Kaste
50 g – Majonees
2 spl – Hele sojakaste
Koostis
1 tk – Kikerherned konserveeritud
150 g – Kurk
100 g – Redis värske
1 tk – Punane paprika
1 spl – Till värske
1 spl – Lehtsalat
1 spl – Pistaatsiapähkel