Toekas odratangupanniroog

Odratang on üks sellistest komponentidest, mis tihtipeale tahaplaanile jääb. Tegelikult on see väärt tooraine, mida saab vägagi maitsvalt erinevates roogades kasutada. Siit üks idee, mis sügiseste ilmadega lausa kohustuslik roog kõigile valmistamiseks – toekas, maitserikas ning väga maitsev.

Приготовление:

  1. Pese tangud voolava vee all ning keeda need soolaga maitsestatud vees pehmenemiseni. Seejärel kurna tangud.
  2. Tükelda suitsuvorst ja kurk ning riivi porgand.
  3. Sulata pannil või ning kuumuta suitsuvorstitükid selles läbi. Lisa segades kõik ülejäänud ained (välja arvatud koor). Maitsesta soola ja pipraga.
  4. Selleks, et roog mõnusalt kreemjaks saaks, vala kõige viimasena juurde koor.
  5. Serveerides lisa igale taldrikule krooniks üks praetud muna ja raputa peale maitserohelist.

Nipid ja soovitused

Serveerides lisa igale taldrikule krooniks üks praetud muna ja raputa peale maitserohelist.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
100 g – Täissuitsuvorst
1 dl – Kohvikoor
100 g – Marineeritud kurk
2 spl – Till värske
3 spl – Riivjuust
1 tk – Porgand
2 dl – Odratang
1 spl – Või
3 g – Sool
3 g – Must pipar