Soojendav pajaroog kanaga

See roog on tõeliselt sobib jaheda sügisilma puhul. Lisasoojendist söömisel annab kindlati vürtsikus, mille mahedusastet saad kohendada vastavalt oma eelistustele!

Приготовление:

  1. Lõika kanaliha väiksemateks tükkideks ning pruunista lihatükid pannil mõlemalt poolt, vahepeal maitsesta soola ja pipraga. Tõsta pannilt.
  2. Samale pannile lisa sibulatükid, minutijagu hiljem purustatud küüslauguküüs ning porgandi-, selleri- ja kartulitükid. Lisa paprikapulber ja kuivatatud ürdid. Seejärel sega juurde jahu. Kuumuta korraks läbi ning lisa pannile eelnevalt pruunistatud kanatükid, purustatud tomatid, puljong ja Worchesteri kaste.
  3. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga.
  4. Lase madalal kuumusel kogu segul kaane all podiseda 30-40 minutit ehk seni kuni köögiviljad on pehmed. Kõige viimasena sega juurde oad. Serveeri!

KoostisosadПорции:8 порции

Koostis
1 kg – Broilerifilee
1 tk – Sibul
1 tk – Küüslauguküüs
3 tk – Porgand
1 tk – Varsseller
5 tk – Kartul
2 spl – Paprika jahvatatud
2 tl – Nisujahu
5 dl – Kanapuljong
2 spl – Worcestershire kaste
400 g – Punased Kidney oad
400 g – Purustatud tomatid