Kodune ahjupasta

See lihtne pastaroog saab oma lõpliku viimistluse ahjus küpsedes! Lõpptulemuseks on juustune roog, mis sobib hästi nii toitvaks lõunasöögiks kui ka kosutavaks õhtusöögiks!

Приготовление:

  1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta. Tükelda vorst ning sega see koos pastakastme, ürdisegu ja 50 g juustuga valminud pastasse.
  2. Vispelda kohvikoor ja munad omavahel ühtlaseks, maitsesta soola ja pipraga ning lisa samuti pastasegusse. Seejärel aseta segu ahjuvormi, raputa peale järelejäänud riivjuust ning küpseta 180 kraadi juures (pöördõhuga režiimil) 15-25 minutit.

KoostisosadПорции:5 порции

Koostis
250 g – Pasta
150 g – Täissuitsuvorst
3 spl – Bolognese pastakaste
100 g – Riivjuust
2 dl – Kohvikoor
2 tk – Muna
3 g – Sool
3 g – Must pipar