Magusad ricotta-korvid

Lihtne magustoit, milles lavašist valmistatud krõbedates korvides peitub ohtralt magusat ricotta-täidist!

Приготовление:

  1. Lõika lavaššist 8 ruutu ning vooderda sellega muffinipanni augud. Seejärel küpseta pöördõhuga režiimil 180 kraadi juures 5 minutit. Jahuta.
  2. Sulata 60 g šokolaadi vesivannil ning määri sellega korvikeste sisemused – nii ei muutu täidise lisamisel korvike nätskeks! Seejärel sega kreemi ained omavahel ning täida sellega korvikesed. Tõsta kõige peale moosi, kaunista ning serveeri!

Nipid ja soovitused

Ruutude suurus oleneb muffinipanni suurusest, oluline on, et lavaššist tekiks korralik korvike. Eelnevalt võib näiteks paberist lõigatud šablooni abil vaadata, milline peaks sobiv ruut olema.

KoostisosadПорции:8 порции

Kreem
200 g – Ricotta
150 g – Kreeka jogurt
2 tl – Mesi
1 tk – Tume šokolaad
Koostis
60 g – Tume šokolaad
1 tk – Lavašš