Kodujuustukook jõuluste kirssidega

Kodujuustukook jõuluste kirssidega

Приготовление:

  1. Purusta küpsised ja piparkoogid liivataoliseks seguks.
  2. Sulata või, lase pisut jahtuda ja sega küpsisepuru hulka.
  3. Suru ühtlase kihina ahjuvormi põhjale.
  4. Kirsikastme tegemiseks pane kirsid koos suhkru, kaneelipulkade, nelgiterade ja tähtaniisiga potti ning keeda madalal kuumusel 30 minutit. Nelgiterad ja tähtaniisi võid panna teepuru jaoks mõeldud kotikese sisse, nii on neid lihtne pärast välja õngitseda.
  5. Kui maitseained on eemaldatud, lisa kirssidele vähese veega segatud tärklis. Sega läbi ja tõsta esimeste mullide ilmumisel kiirelt tulelt ära. Keeta ei tohi!
  6. Sulata šokolaad veevannil ning sega toasooja toorjuustu, kohupiima, kodujuustu ja sidrunimahlaga.
  7. Kalla segu plaadi peale küpsisepõhjale ja tõsta jahedasse tahenema.

Nipid ja soovitused

  • Lõika kook ruutudeks ja serveeri kirsikastmega.

KoostisosadПорции:8 порции

Koostis
600 g – Tere pagarikohupiim
1.20 kg – Kirsid külmutatud
300 g – Digestive küpsised
1 tk – Nelk
1 tk – Tähtaniis
600 g – Tere klassikaline kodujuust
150 g – Suhkur
100 g – Tere või
4 tk – Sidrun
1 tk – Kaneelikoor
1 spl – Kartulitärklis
200 g – Toorjuust
200 g – Küpsetusšokolaad valge
300 g – Piparkook