Safranisaiad

Safranisaiad

Приготовление:

  1. Murenda pärm käesooja piima ja sulatatud või sisse. Lisa kõik ülejäänud ained peale rosinate ja sega tainaks.
  2. Puista taina pealispinnale jahu ning lase köögirätiku all vähemalt pool tundi soojas kohas kerkida.
  3. Kuumuta ahi 220 kraadini. Kummuta tainas jahusele tööpinnale, sõtku läbi ja jaga 30 tükiks. Rulli kõik tainatükid 20 cm pikkusteks kangideks ja keera mõlemast otsast s-tähe kujuliseks. Tõsta ahjuplaadile, pista iga saia mõlema keeru sisse üks rosin ja lase saiadel 20 minutit kerkida.
  4. Pintselda lahtiklopitud munaga.
  5. Küpseta ahju keskosas umbes 8 minutit.

KoostisosadПорции:30 порции

Koostis
0.50 tl – Sool
550 g – Nisujahu
200 g – Farmi lahja kohupiim
2.50 dl – Farmi täispiim
25 g – Pärm
200 g – Rosinad
0.50 g – Safran
75 g – Suhkur
50 g – Farmi koorevõi