Karamellised tuuletaskud

Karamellised tuuletaskud

Приготовление:

  1. Muretaina valmistamiseks haki külm või, jahu ja suhkur purutaoliseks massiks. Lisa munakollane, sega kõik ühtlaseks tihkeks tainaks ja pane külmkappi.
  2. Keedutaina tegemiseks kuumuta potis vesi ja või. Lisa kiiresti kogu jahu ja sega hoogsalt, kuni tainas hakkab poti külgedelt lahti lööma ja on ühtlaselt siidjas. Jahuta käetemperatuurini ja seejärel vispelda (soovitatavalt mikseriga) ükshaaval hulka munad.
  3. Rulli muretainas 2–3 mm paksuselt töölauale ja lõika sellest 15 5-sentimeetrise läbimõõduga ketast. Tõsta supilusikaga ahjuplaadile 15 keedutainapalli ja aseta igaühe peale muretainaring. Küpseta eelsoojendatud 175-kraadises ahjus 45 minutit, kuni taskud on kohevaks kerkinud ning pealt pruunikad ja murenenud. Ära ahjuust vahepeal ava!
  4. Täidise tegemiseks sega kokku kohupiimakreem, toorjuust, brändi ja espresso. Vahetult enne serveerimist lõika tuuletaskud küljelt terava noaga lahti ja täida kohupiimaseguga. Puista üle tuhksuhkruga.

KoostisosadПорции:15 порции

Keedutainas
140 g – Nisujahu
100 g – Farmi koorevõi
3 tk – Muna
3 dl – Vesi
Muretaigen
75 g – Farmi koorevõi
1 tk – Muna
3 spl – Suhkur
140 g – Nisujahu
Täidis
200 g – Farmi toorjuust
380 g – Farmi kohupiimakreem
50 ml – Espresso kohv lahustuv
1 spl – Brändi