Rannarootsi Searulaad krõbedate ahjukartulitega

Searulaad krõbedate ahjukartulitega

Приготовление:

  1. Valmista Rannarootsi ahjupraad vastavalt pakendil olevale juhisele.
  2. Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lase pisut jahtuda ja suru lapikuks.
  3. Haki küüslauk hästi peeneks ja sega ülejäänud kastmeainetega.
  4. Tõsta kartulid ahjuplaadile ja pintselda kõik lahke käega kastmega üle. Pruunista kartulid pöördõhurežiimil pruuniks ja krõbedaks. Aeg sõltub igaühel enda ahju eripärast, kuid 180 kraadi ja 10 minutit on ehk paras.

KoostisosadПорции:3 порции

Koostis
1 tk – Põrsas kotis searulaad
Lisand
3 g – Sool
2 tk – Küüslauguküüs
100 ml – Oliiviõli
1 kg – Kartul
3 spl – Till värske
0.30 dl – Valge veini äädikas
1 tl – Kurkum