Õlles küpsetatud ahjuliha hapukapsaga

See saab kindlasti üheks Sinu lemmikuks talvisel toidulaual. Õlles küpsenud sealiha ja hapukapsas toimivad koos imeliselt ning seetõttu tasub seda rooga kindlasti proovida. Kõrvale serveeri kartulipüreed või lihtsalt keedetud kartulit.

Приготовление:

  1. Maitsesta sealiha soola ja pipraga ning pruunista pannil õlis igast küljest. Seejärel tõsta väiksemasse ahjuvormi hapukapsas ning selle peale aseta pruunistatud liha.
  2. Määri liha teriyaki kastmega kokku, vala vormi õlu (niipalju, et see 1/3 liha alumist osa kataks) ning küpseta kaane või fooliumi all 185 kraadi juures 1 tund ja 30 minutit.

KoostisosadПорции:5 порции

Koostis
1 kg – Seakaelakarbonaad
300 g – Hapukapsas
3 spl – Teriyaki kaste
2 dl – Tume õlu
3 g – Sool
3 g – Must pipar