Roheline smuutikauss

Erinevalt tavapärasest smuutist on seesuguse hommikusöögi tekstuur oluliselt tihkem, mistõttu sobib see ideaalselt serveerimiseks kausis koos meelepäraste katetega. Tegelikult sobib smuutikauss söömiseks mistahes ajal ning samuti on ideaalne magustoidu asemel! Smuutikauss võib valmida igasugustest komponentidest – vali vaid endale meelepärased toorained, külmuta need ning mikserda seejärel mõnusaks smuutiroaks! Üks maitsev idee on alljärgnev.

Приготовление:

  1. Tükelda banaanid ja pirnid ning sügavkülmuta! Seejärel pane kõik komponendid blenderisse ning mikserda ühtlaseks massiks.
  2. Vajadusel võid pehmema tekstuuri saamiseks lisada pisut (kookos)piima.
  3. Seejärel tõsta smuutisegu kaussidesse, kaunista meelepäraselt ning serveeri koheselt!

Nipid ja soovitused

Kui viljad on üleliia külmunud, siis lase neil pisut pehmeneda enne blenderdamist.

KoostisosadПорции:2 порции

Koostis
2 tk – Banaan
2 tk – Pirn
225 g – Kreeka jogurt
1 spl – Spinat
2 tl – Mesi