Ostrati krõbe kala ja tšipsti

Ostrati krõbe kala ja tšipsti

Приготовление:

  1. Tee valmis taigen - sega kokku kuivained, seejärel lisa õlu ning mullivesi
  2. Tee kala (salvrätikutega) pealt hästi kuivaks, ning paneeri nisujahus
  3. Kasta kala taignasse ja küpseta kuumas õlis mõlemalt poolt 3-4 minutit
  4. Ideaalse friikartuli kuju saavutamiseks lõika enne tükeldamist kartulitel küljed maha
  5. Küpseta kartulit õlis kuni friikartulite servad tõmbuvad kuldpruuniks
  6. Tee valmis tartarkaste - tükelda komponendid, lisa majonees ning sega kokku.

Nipid ja soovitused

Maitsesta värske tilli, peterselli (või muu meelepärase rohelisega) Maitsesta kõiki toidu osasid soola, tšilli ja küüslaugupulbriga

KoostisosadПорции:2 порции

Taigen
130 g – Nisujahu
120 g – Riisijahu
1 tl – Küpsetuspulber
100 ml – Mineraalvesi
100 ml – Hele õlu
Koostis
2 tk – Tursafilee külmutatud
1 tk – Rapsiõli
5 tk – Kartul
Tartarkaste
3 spl – Majonees
50 g – Marineeritud kurk
50 g – Marineeritud pärlsibul
1 tk – Sidrun