Lihtne kanavrapp

See roog sobib valmistamiseks eriti hästi just kiirel ajal. Sobib söömiseks koheselt, kuid ka kaasa võtmiseks tööle või kevadisele väljasõidule, kuna seistes kanavrapp aina maitsestub.

Приготовление:

  1. Lõika kanafilee tükkideks ning prae pannil valmis, maitsesta soola-pipraga.
  2. Haki kurk tükkideks.
  3. Määri tortiljadele sulatatud juust.
  4. Laota salatilehed tortiljadele.
  5. Sega ülejäänud täidisekomponendid kokku ning aseta pikuti tortiljadele.
  6. Seejärel keera tortiljad rulli (keera ääred sissepoole, et täidis hiljem otsest välja ei kukuks).
  7. Söö kohe või hoia serveerimiseni külmkapis.

Nipid ja soovitused

Ei vaja ahjus küpsemist!

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
1 tk – Täistera tortilla
1 g – Sool
1 g – Must pipar
200 g – Broilerifilee
1 tk – Kurk
2 spl – Sulatatud juust
1 spl – Jääsalat
4 spl – Kodujuust
4 spl – Riivjuust