Quiche kanakuubikute ja fetajuustuga

Quiche kanakuubikute ja fetajuustuga

Приготовление:

Esmalt valmista soolasest liivatainast põhi. Pehmenda või. Lisa sellele vähese jahuga segatud kergitusaine, sool ja munad. Sega kõik ühtlaseks. Lisa ülejäänud jahu, jättes rullimiseks 2 sl jahu. Hoia tainast külmikus kaks tundi. Liivatainast võid vormida väga erineva kujuga koogipõhju, kaunistuselemente tortidele, korvikesi jne. Mida õhem on liivataina põhi, seda parem see on. Rulli külmikust võetud tainas lahti, pane ümarasse 28cm läbimõõduga vormi ja servadesse herned, et ääred alla ei vajuks. Kata vorm fooliumiga, küpseta põhja 10–15 minutit 180–220-kraadises ahjus. Seejärel võta põhjalt herned. Valmista kate. Prae kanafileed, sibul ja porru. Klopi lahti munad, lisa toidukoor. Maitsesta soola ja musta pipraga. Laota küpsetatud põhjale kanafileekuubikud, fetajuust, kapparid, porru- ja sibularibad. Vala üle muna-kooreseguga. Küpseta 170-kraadises ahjus 35 minutit, seejärel 160 kraadi juures veel 15 minutit. Lase jahtuda toatemperatuuril. Kaunista kirsstomati ja rukolaga, nirista peale balsamico-kreem. Lõika valminud quiche kuueks portsjoniks.

KoostisosadПорции:6 порции

Kate
150 g – Broilerifilee
250 ml – Toidukoor
4 tk – Muna
20 g – Kapparid
50 g – Porrulauk
50 g – Sibul
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 spl – Rukkola
100 g – Kirsstomat
Põhikoostisosad
150 g – Või
0.50 tl – Sool
1 tk – Muna
250 g – Nisujahu
0.50 tl – Küpsetuspulber