Suitsune hernesupp

Suitsune hernesupp

Приготовление:

  1. Suitsuse leeme valmistamiseks pruunista potis köögiviljad ja lisa suitsuribi.
  2. Kalla peale 2 liitrit vett ja keeda seni, kuni pool vee kogusest on aurustunud.
  3. Kurna puljong läbi sõela ja lisa vahukoor, kuumuta keemiseni ja paksenda maisitärklisega seni, kuni on tekkinud mõnus kreemjas leem.

Hernekreemi valmistamiseks:

  1. Prae potis sibul ja lisa herned.
  2. Kui need on pehmed, siis lisa või, tõsta blendrisse ja lase kreemjaks.
  3. Kui kreem jääb liiga tihe, vedelda kanapuljongiga

Nipid ja soovitused

Eriti põnevalt saab suppi serveerida siis, kui teed hernekreemist teelusikaga väikesed pallid, asetad need supikaussi ja valad peale suitsuse leeme. Kui tõstad veel kausiga kõrvale praetud suitsupeekoni kuubikud ja murulaugu, siis saab supist tõeline õhtu staar.

KoostisosadПорции:2 порции

Hernekreem
150 g – Külmutatud herned
50 g – Sibul
Põhikoostisosad
200 g – Suitsuribirull
100 g – Sibul
100 g – Porgand
10 g – Küüslauk
400 ml – Vahukoor
1 g – Maisitärklis