Tomatine hernesupp

Tomatine hernesupp

Приготовление:

  1. Kuumuta poti põhjas veidi õli ja pruunista selles sibulaviilud.
  2. Lisa lihatükid, pruunista minutike.
  3. Seejärel pressitud küüslauk (2 tk küünt), herned ja porgandiviilud ja pruunista veel mõned minutid.
  4. Maitsesta soola ja pipraga.
  5. Vala peale vesi ja lase keema tõusta.
  6. Koori tekkinud vaht.
  7. Lõpuks lisa purustatud tomatid ja tomatipasta, pipra- ja vürtsiterad ning lase supil keema tõusta.
  8. Jäta tasasele tulele podisema, kuni herned ja liha on pehmed.
  9. Lisa maitseroheline ja jäta supp kaane alla 10 minutiks tõmbama.

Nipid ja soovitused

Jäta herned külma veega üle öö ligunema.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
250 ml – Kuivatatud rohelised herned
500 g – Seaguljašš
2 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
1 tk – Porgand
400 g – Purustatud tomatid
200 g – Tomatipasta
1 L – Vesi
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 spl – Till värske
1 g – Vürtsiterad