Nuikapsa-bataadi püreesupp

Nuikapsa ja bataadi püree jääb väga kreemjas ning siidine, mistõttu ei ole koort vaja lisadagi!

Приготовление:

  1. Lõika nuikapsas õhukesteks viiludeks ja bataat kuubikuteks.
  2. Viiluta sibul.
  3. Kuumuta poti põhjas natuke õli.
  4. Lisa sibul, raputa peale soola, et sibul ära ei kõrbeks, pruunista mõni minut.
  5. Lisa bataadikuubikud ja pruunista veel minutike.
  6. Lõpuks lisa viilutatud nuikapsas, sega läbi ja vala peale keev vesi (nii et köögiviljad oleksid kaetud).
  7. Keeda tasasel tulel pehmeks.
  8. Püreesta, maitsesta soola ja pipraga.
  9. Lisa kookospiim või koor ja lase uuesti keema tõusta. Nirista juurde sidrunimahl, sega läbi ja serveeri.

Nipid ja soovitused

Kes tahab toekamat suppi, võib lisada natuke toorjuustu, kookospiima või koort.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
1 g – Must pipar
1 g – Sool
400 ml – Vesi
1 tk – Sidrun
375 g – Nuikapsas
100 ml – Santa Maria Kookospiim
1 tk – Sibul
125 g – Bataat