Brokoli-paprika püreesupp serrano singi ja läätsedega

Püreesuppide eelis on see, et nende sisse võib peita kõikvõimalikke köögivilju. Ka neid, mida mõni pereliige muidu võib-olla ei sööks.

Приготовление:

  1. Viiluta paprika, keeda läätsed.
  2. Kuumuta poti põhjas õli.
  3. Pruunista paprika kuldse jume tekkimiseni.
  4. Lisa pressitud küüslauk (1 küün), pruunista veel pool minutit.
  5. Lisa brokoliõisikud ja keev vesi.
  6. Keeda tasasel tulel, kuni brokoli on pehme.
  7. Püreesta segu, maitsesta soola ja pipraga.
  8. Sega juurde riivitud parmesan ja ¾ läätsedest.
  9. Lõika singiviilud pikkadeks ribadeks.
  10. Tõsta supp kaussidesse, kortsuta peale singiribad, nirista peale head oliiviõli ning laota peale ülejäänud läätsed.

Nipid ja soovitused

Serveerimisel võid lisada saia-leivakrutoone ja seemnepuru ning viimase lihvi annab hea oliiviõli, mida võiks supile niristada enne söömist.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
100 g – Valge paprika
150 g – Brokoli värske
1 tk – Küüslauk
2 spl – Oliiviõli
1 g – Sool
1 g – Must pipar
400 ml – Vesi
200 ml – Punased läätsed
3 spl – Parmesan
100 g – Serrano sink viil