Grillitud kanarind ahjujuurviljadega

Grillitud kanarind ahjujuurviljadega

Valmistamine

  1. Prae kanafilee pannil, kuni saad sellele kena värvi.
  2. Maitsesta soola ja pipraga, küpseta 180kraadises ahjus.
  3. Lõika eelnevalt puhastatud juurviljadest 5 cm pikkused kangid.
  4. Maitsesta soola ja musta pipraga.
  5. Küpseta ahjus, enne serveerimist lisa mesi, sega läbi.

Kõrvale valmista värske roheline salat tomatitest, suvikõrvitsast, punasest sibulast jt meelepärastest aedviljadest

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 g – Must pipar
1 spl – Rapsiõli
600 g – Broilerifilee
1 g – Sool
160 g – Porgand
160 g – Kaalikas
160 g – Juurseller
160 g – Varsseller
1 spl – Mesi