Poolkoivad karulaugukreemiga

Poolkoivad karulaugukreemiga

Приготовление:

Poolkoivad: Sega kokku mesi, sojakaste ja purustatud roheline pipar. Tõmba nahk koibade küljest eemale ja määri liha marinaadiga kokku. Lase külmas seista üle öö. Sikuta nahk liha peale tagasi ja küpseta koivad grillil.

Karulaugukreem: Võib kasutada ka kuivatatud või külmutatud karulauku või asendada karulaugu väikese küüslaugu ja peotäie basiilikulehtedega. Purusta karulauk saumikseriga. Sega juurde maitsestamata jogurt, laimimahl, sool ja pipar.

Nipid ja soovitused

Poolkoivad võib asendada ka tiibadega.

KoostisosadПорции:10 порции

Põhikoostisosad
1.10 kg – Broileri poolkoivad
4 spl – Mesi
4 spl – Sojakaste
1 g – Roheline terapipar
Kreem
2 spl – Karulauk
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 spl – Laimimahl
100 g – Maitsestamata jogurt