Broilerifileerullid salvei ja Serrano singiga

Broilerifileerullid salvei ja Serrano singiga

Приготовление:

Tambi fileetükid toidukile vahel õhukeseks ning lõika kumbki filee kaheks. Laota singiviilud fileetükkidele ja keera ümber. Kuumuta pannil veidi õli koos võiga. Prae salveilehti mõni minut. Tõsta salvei kahvli abil fileetükkidele. Maitsesta vähese soola ja pipraga. Keera lihatükid rulli, nii et sink jääks väljapoole. Kinnita niidi või hambatikkudega. Tõsta pann uuesti tulele, kuumuta ning prae rullid igast küljest kuldpruuniks. Tõsta rullid ahjuvormi, küpseta 200 kraadi juures ca 10 minutit. Soola lisamisel rullidele ole ettevaatlik, sest soolakas sink lisab ise lihale maitset.

Pane riis kaussi, kata külma veega ja lase tund aega seista. Kurna ja loputa hoolega. Sulata potis või pannil või, keskmisel kuumusel. Lisa riis, sega läbi ja kuumuta 2-3 minutit. Lisa kookospiim ja sool. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel ilma kaaneta, kuni kogu kookospiim on riisi imendunud. Kata pott/pann kaanega, keera kuumus kõige madalamale ja lase riisil veel umbes 10 minutit aurus küpseda, kuni riis on pehme. Kõige lõpuks sega juurde suhkur ja riisiäädikas.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
2 tk – Broilerifilee
100 g – Serrano sink viil
2 spl – Salvei värske karbis
20 g – Või
1 g – Sool
1 g – Must pipar
Kookosriis
150 g – Basmatiriis
15 g – Või
2.50 dl – Kookospiim
1 g – Sool
2 spl – Riisiäädikas
0.50 tl – Suhkur