Tuunikalapasta

Sidruni ja kapparitega maitsestatud tuunikalapasta mõjub kergelt ja värskelt.

Приготовление:

  1. Keeda pasta soolases vees al dente ning vala sõelale nõrguma (jäta tassike keeduvett alles).
  2. Kuumuta pannil veidi õli, milles pruunista hakitud sibul.
  3. Lisa liigsest õlist nõrutatud tuunikalatükid ja poolitatud tomatid ning kuumuta läbi.
  4. Vala pannile pasta, sega läbi ja kuumuta minutike.
  5. Maitsesta soola, pipra, kapparite, tilli, peterselli, sidruni riivitud koore (1 spl) ja mahlaga (3-4 spl) ning sega veel korralikult läbi.
  6. Vajaduse korral lisa natuke pasta keeduvett, kui tundub, et pasta on kuiv.

Nipid ja soovitused

Kui soovid, võid pasta hulka segada ka värskeid spinatilehti ning serveerimisel puistata üle röstitud seemneseguga, serveeri riivitud parmesaniga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
250 g – Pasta
370 g – Tuunikala tükid õlis
1 tk – Punane sibul
4 spl – Kapparid
100 g – Kirsstomat
1 tk – Sidrun
1 spl – Till värske
1 spl – Petersell värske