Brownie-põhjal mustikavahukook

Koogi teeb eriliseks täidises kasutatud Kamatahvel.

Приготовление:

Brownie: Sulata šokolaad koos võiga ja lase jahuda. Mikserda muna ja suhkur kergelt läbi. Lisa šokolaadi-võisegu. Lõpuks sega juurde jahu. Vala tainas 20 cm läbimõõduga vormi ning küpseta 175 kraadi juures 25 minutit. Lase jahtuda. Immuta põhi kange kohviga (1 dl kanget kohvi).

Kate: Sulata Kamatahvel koos šokolaadiga ja jäta jahtuma. Pane ühte kaussi munavalged, teise munakollased ja kolmandasse vahukoor. Vahusta munavalged soolaga tugevaks vahuks. Vahusta munakollased suhkruga helekollaseks vahuks ning sega juurde munavalgevaht. Sega juurde jahtunud šokolaadisegu. Vahusta koor ja sega ka see kreemi hulka. Lisa marjad, sega kergelt läbi ning vala täidis koogipõhjale. Jäta vähemalt 4–5 tunniks külmikusse tahenema.

Nipid ja soovitused

Kõik täidise komponendid peavad olema toasoojad ja šokolaad jahtunud, et kreem hästi seguneks!

KoostisosadПорции:8 порции

Kate
100 g – Valge šokolaad
1 g – Sool
200 ml – Vahukoor
2 tk – Muna
2 dl – Mustikad
200 g – Kamatahvel
2 spl – Suhkur
Põhikoostisosad
1 tk – Muna
1 tl – Küpsetuspulber
1 dl – Lahustuv kohv
50 g – Või
100 g – Tume šokolaad
1 spl – Suhkur
1.20 dl – Nisujahu