Kirsikeeks pekanipähklite ja šokolaadiglasuuriga

Sellele keeksile annab mõnusa meki ja tekstuuri rukkijahu, kui soovid, asenda see nisujahuga.

Приготовление:

  1. Sega toasoe või suhkruga.
  2. Lisa munad, seejärel küpsetuspulbriga segatud jahud ning lõpuks hakitud pähklid ja kividest puhastatud kirsid.
  3. Vala tainas võitatud leivavormi ning küpseta 175kraadises ahjus 45 minutit.
  4. Lase restil jahtuda.

Glasuur: Sulata šokolaad paksupõhjalises potis või vesivannil. Lisa vahukoor ning sega läbi. Lase natuke jahtuda ning vala glasuur keeksile – las tardub. Kaunista värskete kirssidega.

KoostisosadПорции:20 порции

Põhikoostisosad
2 tk – Muna
2 dl – Rukkijahu
100 g – Pekaani pähkel
200 g – Või
50 ml – Tere vahukoor
200 g – Kirsid külmutatud
4 dl – Nisujahu
2 dl – Tume suhkur
1 tl – Küpsetuspulber
100 g – Fazer tume küpsetusšokolaad