Tai kalapada

Seda maitsvat taipärast kalapada on kerge täiendada mereandidega, näiteks krevettide või tigudega.

Приготовление:

  1. Koori sibul ja viiluta õhukeselt. Kuumuta poti põhjas sibulat ja koriandrit umbes 1 minut.
  2. Lisa karripasta ja 3 sl kookospiima või -koort, kuumuta 1–2 minutit.
  3. Lisa ülejäänud kookospiim või -koor ja vesi ning keeda väiksel tulel 5 minutit. Pruunista kalatükid kiirelt kuumal pannil õlis, tõsta kastmesse ja keeda väiksel tulel veel 3 minutit.
  4. Kui kasutad krevette, lisa lõpus needki (ära neid läbi keeda, muidu muutuvad need kummiseks).
  5. Puista peale hakitud münti või koriandrit. Serveeri keedetud nuudlite või riisiga.

Nipid ja soovitused

Kes armastab teravamat toitu, võiks lisada karripastat isegi sutsu rohkem.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
1 tk – Riisinuudlid
200 g – Krevetid kooritud
1 tk – Sibul
1 dl – Koriander värske
1 spl – Rapsiõli
2 tl – Karripasta punane
4 dl – Kookospiim
1 dl – Vesi
3 spl – Mündilehed
400 g – Lõhefilee