Täidetud sibulad suitsupeekoniga

Täidetud sibulad suitsupeekoniga

Приготовление:

Koori sibulad ning keeda soolaga maitsestatud vees 15-20 minutit. Nõruta, loputa külma veega üle ning tõsta sõelale nõrguma. Uurista sibulatesse augud. Väljauuristatud sibul haki ning kasuta täidises.

Täidis: Haki väljauuristatud sibulaosa peeneks ning sega kokku hakitud peekoni, toorjuustu, riivjuustu, tüümiani ja riivleivaga. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta täidis sibulatesse ning küpseta 200 kraadi juures 15 minutit.

Nipid ja soovitused

Serveeri sibulaid näiteks liha kõrvale.

KoostisosadПорции:3 порции

Põhikoostisosad
6 tk – Sibul
1 g – Sool
110 g – Suitsupeekon
2 spl – Toorjuust
1 dl – Riivleib
50 g – Riivjuust
1 spl – Tüümian värske
1 g – Must pipar