Aasiapärased lõhevardad

Aasiapärased lõhevardad.

Приготовление:

  1. Lõika lõhefileest ribad või kuubikud.
  2. Haki tšilli ja riivi ingver (1 tl) ja 1 tk küüslauguküünt ning sega teiste kastme komponentidega.
  3. Aseta lõheribad paariks minutiks kastme hulka.
  4. Lükka filee puutiku otsa.
  5. Aseta filee grillile ja küpseta mõni minut.

Nipid ja soovitused

Serveeri värske rohelise salatiga. Aasiapäraselt maitsestatud lõhe sobib hästi ka vokiroa hulka – lisa juurde köögivilju ning klaasnuudleid ja küpseta kergelt läbi.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
300 g – Lõhefilee
2 spl – Austrikaste
0.50 tk – Tšillipipar värske
1 tk – Küüslauk
1 tl – Ingver
0.50 tk – Laim
1 g – Sool