Vürtsikas nuudlivokk punase kalaga

Vürtsikas nuudlivokk punase kalaga

Приготовление:

  1. Auruta brokoliõisikud poolpehmeks.
  2. Keeda nuudleid soolaga maitsestatud vees pakendi juhiste järgi kümmekond minutit.
  3. Seejärel kurna, loputa ja sega seesamiõli, brokoli ning rohelise sibulaga (4 vart).
  4. Aja vokkpann kuumaks, lisa seesamiõli ja prae kalatükke 3?4 minutit mõlemalt poolt.
  5. Tõsta kala pannilt.
  6. Voki kuumas õlis küüslauku (4 küünt, peeneks hakitud), ingverit (3 cm, peeneks hakitud) ja tšillit (puhastatud, peeneks hakitud), lisa sojakaste ning nuudlid.
  7. Sega ja voki kergelt läbi, serveeri kohe koos kalaga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
200 g – Täistera nuudlid
1 spl – Seesamiõli
1 tk – Roheline sibul
700 g – Lõhefilee
1 tk – Küüslauk
1 tk – Ingver
1 tk – Tšillipipar värske
5 spl – Sojakaste
1 tk – Brokoli värske