Kalaroog sibula ja tomatiga

Purustatud tomatid lisavad kalale mahlasust ja head maitset ning muudavad roa tervisepommiks. Kui oled küüslaugusõber, võid lisada koos sibulaga pannile ka mõne hakitud küüslauguküüne.

Приготовление:

  1. Koori sibulad ning lõika viiludeks. Hauta sibulad pannil õlis väiksel tulel poolpehmeks. Lisa tomatikonserv ja keeda kastet keskmisel tulel 5 minutit.
  2. Tõsta portsjontükkideks lõigatud kala kastme peale, riputa üle pipra ja soolaga. Kata pann kaanega ning hauta rooga väiksel tulel mõni minut.
  3. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga ja puista üle hakitud tilliga.

Nipid ja soovitused

Serveeri rooga keedetud kartulite või riisiga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
600 g – Lõhefilee
2 tk – Sibul
2 spl – Õli
400 g – Purustatud tomatid
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 spl – Till värske