Selleri–avokaado toorsupp india pähklitega

Suviselt värske kõhutäis, tulvil vitamiine-mineraale. India pähklid annavad supile mõnusalt kreemja tekstuuri.

Приготовление:

  1. Leota pähkleid paar tundi kuni üle öö vees. Nõruta. Pane kõik koostisained blenderisse ja töötle püreeks (küüslaugul 1 küüs). Alusta aeglasemal režiimil ja suurenda kiirust töötlemise käigus. Blenderda suppi mõne aja, nii et see muutub kergelt soojaks.
  2. Pane klaaside põhja umbes ¾ dl tükeldatud varssellerit, kalla supp peale ja sega kergelt läbi. Serveeri kohe. Soovi korral võid lisada peale pisut purustatud pipart ja õhukese viilu avokaadot.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
400 g – Varsseller
2 dl – India pähkel
1 tk – Küüslauk
4 dl – Vesi
1 tk – Avokaado
1 g – Meresool