Категории
Juustu- kohupiimakook
Üks juustukook võib olla üdini kodune, samas ka pidulikult luksuslik – oleneb serveeringust. Lisaks tavalisele õhulisele juustukoogi kihile on koogi sees peidus ka tummine kakao-kohupiimakiht. Põhjale annavad iseloomu soolaküpsised.
Приготовление:
Põhi:
- Purusta küpsised peeneks puruks, sega juurde sulatatud või ning vajuta tekkinud mass tugevalt lahtikäiva vormi põhja ja veidi ka äärtele. Tõsta vorm täidise valmistamise ajaks külma.
Täidis I:
- Sega kohupiim munade, kakao ja suhkruga ning vala vormi küpsisepõhjale.
Täidis II:
- Eralda munavalged kollastest. Vahusta kõigepealt munavalged kohevaks vahuks ning seejärel mikserda läbi ka toorjuust, munakollased ja suhkur. Sega munavalge toorjuustusegu hulka ja vala kreem vormi teisele täidisele.
- Küpseta 160 kraadises ahjus ca 70 minutit. Jäta kook avatud uksega ahju pooleks tunniks jahtuma, seejärel tõsta välja ja lase täielikult jahtuda.
KoostisosadПорции:10 порции
Põhi
50 g – Küpsis soolaga
180 g – Küpsis shok.maitseline
130 g – Või
Täidis I
1 spl – Suhkur
2 tk – Muna
300 g – Kohupiim
2 spl – Kakaopulber
Täidis II
300 g – Toorjuust
3 tk – Muna
3 spl – Suhkur