Kerge räimesupp

Kerge räimesupp maitseb hästi ka kuumal suvepäeval, toidab kõhtu ja varustab meid väärtuslike oomega-3 rasvhapetega.

Приготовление:

  1. Maitsesta fileed vähese peene soolaga.
  2. Haki 5 cm porrut õhukesteks ribadeks ja kuumuta poti põhjas õlis nõrgal kuumusel läbipaistvaks. Lõika porgand ja sellerivarred (2 tk) väikesteks kuubikuteks. Pane köögiviljad keedunõusse, lisa vesi või puljong.
  3. Kuumuta keemiseni ja hauta vähesel kuumusel 10 minutit.
  4. Lõika kooritud kartulid väikesteks tükkideks ja lisa koos maitseainetega (1 loorberileht, 5 tk terapipart), hauta veel 5 minutit. Viimasena pane supi sisse tükeldatud räimefileed ja kuubikuteks lõigatud kurgid, lase pärast keematõusmist keeda mitte kauem kui minut.
  5. Korja pipraterad ja loorberileht vahukulbiga välja, tõsta supp kohe taldrikutesse, raputa peale ohtrasti hakitud maitserohelist ja soovi korral serveeri hapukoorega.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
300 g – Räimefilee
1 tk – Porrulauk
2 spl – Oliiviõli
1.50 L – Vesi
1 tk – Varsseller
1 tk – Loorberileht
1 tk – Must terapipar
4 tk – Kartul
2 tk – Marineeritud kurk
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tk – Till värske
1 tk – Murulauk värske
1 spl – Hapukoor
1 tk – Porgand