Keefiritarretis kama, valge šokolaadi ja Kreeka pähklitega

Eestlasele omaselt kamane, maiasmokale meelepäraselt šokolaadine ja perenaise rõõmuks äärmiselt lihtne! Sobib nii pidulikumale lauale kui ka igapäevase argilõuna magustoiduks.

Приготовление:

  1. Pane želatiin külma veega ligunema, sulata seejärel ja lase jahtuda.
  2. Sulata šokolaad, lase jahtuda.
  3. Vahusta vahukoor koos suhkruga. Sega juurde sulašokolaad, keefir, kamajahu, pähklipuru ja želatiin.
  4. Vala segu kaussidesse ja jäta üle öö külma tahenema.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
200 ml – Vahukoor
200 g – Valge šokolaad
100 g – Pähklite segu
4 spl – Suhkur
1 spl – Zelatiin
250 ml – Keefir
100 ml – Vesi
2 spl – Kamajahu